miercuri, 22 octombrie 2014

Pantofi de dama, balerini, sandale, cizme - toate cu reducere si preturi de importator!

Pantofi de dama, balerini, sandale, cizme - toate cu reducere si preturi de importator!

  Lady-Shoes oferă pantofi de damă de calitate superioară, modele noi la preturi reduse. In magazinul online veti gasi toata gama de incaltaminte de dama, pantofi office, pantofi cu toc,balerini dar si accesorii, genti si, nu in ultimul rand, multe promotii si surprize.

Toate produsele sunt importate din Spania, Italia si Franta.Aici gasiti cele mai bune preturi si o gama variata de produse pentru toate gusturile incepand de la Pantofi de dama , balerini, sandale, cizme, ghete si botine.

 In categoria balerini gasiti diverse modele si sunt ideali primavara/vara sau chiar toamna. Balerinii pot fi remarcati prin feminitatea pe care o exprima, prin comoditatea lor si reprezinta un accesoriu de nelipsit din arsenalul de incaltaminte al unei femei. Balerinii sunt potriviti atat la pantaloni scurti sau lungi, cat si la fuste sau rochii.

Balerini MS-50 - Rosu Balerini F-020 Black  

Ghetele sunt incaltamintea perfecta pentru trecerea de la un anotimp la altul indiferent ca sunt cu toc sau fara. Pot fi purtate la o tinuta lejera de birou sau la shopping. Ghetele fac parte din categoria de incaltaminte preferata de majoritatea femeilor.

    


1+1 GRATIS - Cumperi 2 platesti 1

ATENTIE !!! Promotia se va aplica manual de catre operatorii de comenzi deoarece site-ul nu poate recalcula automat pretul final. Puteti alege modele diferite, cu preturi diferite-caz in care veti primi cadou produsul cu pretul mai mic !

Pentru mai multe informatii sau nelamuriri sunati la: 021 313 78 81


                                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu